Angelica Alm Entertainment

Eventbranchen beskriver ofta Angelica Alm som ett musikaliskt lyckopiller, när underhållning är som bäst! Hon har en enorm förmåga att få med sig och smitta publiken genom sin varma och starka närvaro och hon kan skryta med en repertoar som imponerar. Med sitt svängiga pianospel, sin själfulla röst och sin genuina glädje till musiken framför Angelica Alm låtar från alla genrer på små till stora event, från avskalat mingel till större galor.

Angelica Alm anlitas flitigt till större eventsammanhang världen över och ses ofta på de stora scenerna. Hon är ett namn att lita på.

Mer underhållning

Angelica Alm har ett otroligt brett kontaktnät och ett nära samarbete med landets bästa musiker, artister mfl. Nedan följer några av de akter som hon ofta gör event tillsammans med.

Dueling Piano Show

Dueling Piano Show är Sveriges roligaste underhållning för alla typer av event, festivaler och fester.

Angelica Alm gör tillsammans med hennes tidigare tv-rival Marika Willstedt eller Anna Persson denna fartfyllda och glädjesmittande show som under många år tagit hela Sveriges eventscen med storm.

Under kvällen försöker pianisterna överträffa varandra vid varsin flygel med storslagen musik, hög puls och fantastisk stämning. Showen spänner över alla musikgenrer och tilltalar alla åldrar. Det finns ingen scen eller event som är för liten eller för stor. Här är det inte kända artister som sitter bredvid på pianopallen utan hela publiken som är kvällens stjärnor genom en färgsprakande interaktiv allsångstävling!

Publiken delas in i lag och fajtas om att kamma hem så många poäng som möjligt. Konceptet har med stor framgång framförts på bl a Berns i Stockholm, Trädgår’n i Göteborg, Glasklart i Malmö, olika näringslivsgalor, Malmö live mm.
Eventet skräddarsys självklart efter kundens önskemål och behov. Beroende på efterfrågan kan vi bjuda in en eller flera av våra folkkära artister.

ANGELICA & SAMIRA ALM

Systrarna Alm är syskonparet som har uppträtt sedan barnsben och har en kemi på scen som är oslagbar. Tillsammans ger de en komplett underhållning med glädje, värme, hög musikalisk energi och med en fingertoppskänsla för att skapa den där speciella stämningen. Boka till härliga sommarkonserten, firmafesten, konferensen – och privata tillställningen.

Samira Alm – Musikalartist/sångerska som är aktuell i succémusikalen ’Chicago’ på Det Ny Teater i Köpenhamn. Samira har även medverkat i bl.a. Allsång på Skansen samt Malmö Opera.

Angelica Alm & Anna Berggrensson

De charmiga multi-instrumentalisterna Anna och Angelica får taket att lyfta med sin säkra stämsång, spelglädje och energi och de tvekar inte att göra publiken delaktig under spelningen. På piano, fiol, gitarr och trummor spelar de allt från vackra visor till ösiga rocklåtar. 2016 gjorde de bla julshow på Badhytten i Skanör.

Anna Berggrensson – Anna har synts mycket i tv, media med bandet Calaisa och är just nu aktuell med ett album tillsammans med sin syster Malin Törnquist.

Sjung dig lycklig

Ta med dina kollegor på ett musikaliskt äventyr – inga sångkunskaper krävs!
Är ni företaget som vågar göra något annorlunda och som vill ha ett alternativ till de klassiska kickoff-eventen eller är ni tjejgänget som längtar efter att göra det där speciella tillsammans?

Många vet att man ”sjunger när man är lycklig” – men få vet att det fungerar på andra hållet också – av att sjunga blir man lycklig! En ny studie visar nämligen att körsång leder till att kroppen syresätts, spänningarna släpper och stresshormonerna minskar. Det har också visat sig att man kan använda körsång för att få en bättre samarbetsförmåga i en grupp. Tillsammans med Angelica Alm, känd från musikprogram i tv och utbildad sångpedagog vid Musikhögskolan i Malmö kan ni nu boka in ett garanterat annorlunda och minnesvärt inslag i er konferens. Inga förkunskaper eller sångkunskaper krävs, ni tar er mod tillsammans och släpper loss stämmorna under Angelicas instruktioner och glädjespridande musik.

Angelica med band

Som kapellmästare tar Angelica med sitt svängiga, sköngungande band med några av Sveriges bästa musiker och vid önskemål spetsar de kvällen med en speciellt inbjuden folkkär gästartist. Det kommer både bli svårt att sitta still och att inte sjunga med i låtarna! Bandet levererar allt från soul till musikal och har gjort bejublade konserter bla vid Albert Victoria Museum i London och Malmöfestivalen.

Julshow

Mer info kommer inom kort.