ANGELICA & SAMIRA ALM

Systrarna Alm är syskonparet som har uppträtt sedan barnsben och har en kemi på scen som är oslagbar. Tillsammans ger de en komplett underhållning med glädje, värme, hög musikalisk energi och med en fingertoppskänsla för att skapa den där speciella stämningen. Boka till härliga sommarkonserten, firmafesten, konferensen – och privata tillställningen.

Samira Alm – Musikalartist/sångerska som är aktuell i succémusikalen ’Chicago’ på Det Ny Teater i Köpenhamn. Samira har även medverkat i bl.a. Allsång på Skansen samt Malmö Opera.

Angelica Alm & Anna Berggrensson

De charmiga multi-instrumentalisterna Anna och Angelica får taket att lyfta med sin säkra stämsång, spelglädje och energi och de tvekar inte att göra publiken delaktig under spelningen. På piano, fiol, gitarr och trummor spelar de allt från vackra visor till ösiga rocklåtar.

2016 gjorde de bla julshow på Badhytten i Skanör och de är även aktuella 2017 med en ny julshow på Badhytten.

Anna Berggrensson – Anna har synts mycket i tv, media med bandet Calaisa och är just nu aktuell med ett album tillsammans med sin syster Malin Törnquist.

Sjung dig lycklig

Ta med dina kollegor på ett musikaliskt äventyr – inga sångkunskaper krävs!
Är ni företaget som vågar göra något annorlunda och som vill ha ett alternativ till de klassiska kickoff-eventen eller är ni tjejgänget som längtar efter att göra det där speciella tillsammans?

Många vet att man ”sjunger när man är lycklig” – men få vet att det fungerar på andra hållet också – av att sjunga blir man lycklig! En ny studie visar nämligen att körsång leder till att kroppen syresätts, spänningarna släpper och stresshormonerna minskar. Det har också visat sig att man kan använda körsång för att få en bättre samarbetsförmåga i en grupp. Tillsammans med Angelica Alm, känd från musikprogram i tv och utbildad sångpedagog vid Musikhögskolan i Malmö kan ni nu boka in ett garanterat annorlunda och minnesvärt inslag i er konferens. Inga förkunskaper eller sångkunskaper krävs, ni tar er mod tillsammans och släpper loss stämmorna under Angelicas instruktioner och glädjespridande musik.

Angelica med band

Som kapellmästare tar Angelica med sitt svängiga, sköngungande band med några av Sveriges bästa musiker och vid önskemål spetsar de kvällen med en speciellt inbjuden folkkär gästartist. Det kommer både bli svårt att sitta still och att inte sjunga med i låtarna! Bandet levererar allt från soul till musikal och har gjort bejublade konserter bla vid Albert Victoria Museum i London och Malmöfestivalen.

Julshow

Sing-Along julshow med Angelica Alm & Anna Törnqvist, på Badhytten i Skanör Falsterbo.

Mer information finner ni här.